Miért ilyen sok Magyarországon a megbetegedések száma naponta, illetve a halálozási szám?
Látod? Ez nagy probléma. Például az eü lezüllesztése. Most meg milyen jó lenne az a tapasztalt orvos, aki már rég külföldön van.
Tudom, hogy ironizáltál, én viszont kiforgattam az ironizálásodat.
"Én is ezt gondoltam, amíg meg nem betegedtem"
Sajnos sok a vírustagadó idióta, aki csak akkor kezdi el kapisgálni, hogy nem átverés, amikor már nyögdécsel a betegágyán.
Ha túl is éli, majd egy-két hónap -vagy év- múlva jönnek a mellékhatások!!
Mert ostobák sokan. Önuralmat kellene gyakorolni, felfogni ésszel, hogy nincs mászkálás, míg nincs eredmény. Annyira egyszerűek ezek a dolgok, csak be kellene tartani, intelligencia kérdése.
Ez a helyzet most az SBO-n. Nemcsak a Bajcsy-ban, hanem minden kórházban.
Hagyjátok abba az okoskodást!
Az oltásra összecsődítik az összes, eddig valószínűleg otthon tengődő, veszélyeztetett korú nyugdíjast, esetleg krónikus betegeket. Az oltások beindulásával egyidőben indult el a harmadik hullám, és szerintem ez az oka.
Mert ugye továbbra is minden be van zárva, és maszk van lassan már a s.ggünkön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!