Akik átestek a koronán, éreztek mellkasi fájdalmat és ritmuszavarokat a szívben?
Kinek meddig tartott?!
Jelenleg én is ebben a cipőbe járok. :(
Nem éreztem, csak szapora szívverést mikor aktívan benne voltam, akkor 90 volt a pulzusom, ami alapon 55-75 közötti nálam nyugalomban.
Utóhatását sem érzem, csak a 10 napos karantén lepunnyasztott. Párom náthás volt, de neki is magasabb volt a pulzusa néha, nála 100 közeli is, bár neki mindig alapon is 80 körüli, nem egy sportos alkat, vékony csajszi.
Azóta semmi bajunk már, hidegrázásom és hőhullámaim voltak néha, azok elmúltak 2 héten belül.
Egy rossz influenza nekem durvább volt régen, mert akkor lázas, torokfájós voltam.
Klaritromicint olvastam, hogy van romániában egy orvos, aki azt ad az ilyen kínai szerek helyett...
Influenzaként kellene kezelni, lehet jobban járnának, mint ezzel a WHO-os protokollal... Semmit se szedtem covidosan, csak vitamint, D, C, B komplexek, Cink, Szelén, Mangán... sok-sok gyümölcsöt enni és hagymafélét, gyömbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!