Torok fájás,orr dugulás, fáj mindenem lehet covid? Önkéntes karanténba vagyok hétfőn csinálják a tesztet!
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 20:37
11/26 A kérdező kommentje:
Én most vagyok a hetedik napba amikor fáj a torkom de az nagyon! Nekem megcsinálja holnap felkell hívjam és megcsinálják!nem is értem neked miért nem!
2021. márc. 21. 12:15
12/26 anonim válasza:
Légyszi majd írd meg az eredményt! Jobbulást!
13/26 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem már 9.napja fáj. Kicsit jobb, de csak akkor csinál a doki tesztet ha láz van. Lehet, elmegyek maszek tesztre.
14/26 A kérdező kommentje:
Persze megírom mindenképp hogy mi lett az eredmény ! Köszönöm! Neked is jobbulást! Hát akkor lehet jobb ha elmész maszekre habár nem szívesen fizeti ki az ember azt az X forintot de ha már nem segít ennyiben a doki akkor a magad meg a családod biztonsága miatt csináltasd meg...
2021. márc. 21. 19:36
15/26 anonim válasza:
Az lesz, valamit lépek. Gyenge is vagyok. Meg a napok óta tartó torokfájás sem normális. Remélem, negatív leszel :)
16/26 anonim válasza:
Influenza vagy megfazas is lehet. Nem kell mindent a koronara fogni eddig is betegek voltak az emberek allandoan
17/26 A kérdező kommentje:
Én is remélem :) és hogy Te is! Persze egyetértek eddig is voltak betegek csak eddig nem volt karantén ha beteg voltam, és ez nekem most sajnos a legrosszabbkor jött de nem panaszkodom :)
2021. márc. 22. 00:06
18/26 A kérdező kommentje:
Nem csinálnak tesztet mert nincs lázam...
2021. márc. 22. 17:51
19/26 anonim válasza:
Na ugye, én is így vagyok! 11.napja fáj a torkom, fejem, nem vagyok túl jól. Mivel nincs lázam, nem küld a doki tesztre.
20/26 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta ha magas láz légszomj erős kohogesem lesz akkor küld tesztre... Hát röhej.. ezek is tünetek meg ha nem covid akkor is nyugodtabb lennék hogy tudom hogy az vagy nem az..
2021. márc. 22. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!