Aki már megfertőződött Coviddal, meg tudja mondani, mikor és hol kaphatta el?
Nem igazán tudom hogy hol kaphattam el. Miskolcon "mindenki" hülye, és vagy az orra alatt hordja, vagy sehogy a maszkot. Nagy valószínűséggel a tömegközlekedésen. Semelyik ismerős rokon nem kapta el csak én. 66 éves vagyok, és a nehézségeim ellenére szorgalmasan hordom a maszkot.
Az első napon csak egy 37,5°C-os hőemelkedésem volt. Ez el is múlt még azon a napon. Másnap 33,4 volt a hőmérsékletem, és lassan jött csak vissza a 36,5 körüli normál testhőmérséklet. Fájt a fejem, elmentek az íze, a szagok, szinte soha nem tudtam rendesen aludni, rém/lázálmaim voltak, (láz nélkül) az izületeim, végtagjaim fájtak, mondhatni a légszomjon kívül minden tünetet pipáltam. 2 hét elteltével elmúltak a tünetek, de az erőtlenség fáradtság, csontok, végtagok fájdalma még kisért. o1G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!