Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges, hogy covidos vagyok?

Lehetséges, hogy covidos vagyok?

Figyelt kérdés

A tegnapi ebédnél azt vettem észre,hogy nem érzek ízeket.Egy pár napja már megfázáshoz hasonló tüneteim voltak (kicsi orrdugulás,tüsszentés,orrhang) de csak nagyon enyhék.Illetve néha fejfájás de elviselhető.

A mai napra már minden íz egyforma csak a nagyon intenzíveket érzem,nagyon sós vagy nagyon édes.

A szagokkal ugyanígy vagyok.

Emellett kicsit fáradtnak érzem magam meg olyan semmihez nincs kedvem érzésem van.

Lázat mértem reggel 37,4 volt is ugyan ennyi.

Dohányzom és a cigi ízét se érzem.

Arra lennék kíváncsi,hogy kezdődött így valakinek a covid?

Lehetséges, hogy elkaptam?

Ha nem leszek jobban irány tesztelni:(

21/L

2021. márc. 13. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges.
2021. márc. 13. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is az!
2021. márc. 13. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon lehetséges, szerintem az is.

Itthon is kb ugyanilyen tünetek voltak anyánál és apánál és mindkettő pozitív lett.

2021. márc. 13. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Igen az lehetsz. Hiszen hőemelkedés is van,és tipikus tünet a íz és szaglás vesztés.
2021. márc. 13. 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Lehet,azért a ciginek elég intenzív szaga és íze van.
2021. márc. 13. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem egy szimpla fáradtsággal és köhögéssel kezdődött, annak már másfél hete, fekszem azóta is. Lázam egy pillanatig sem volt, de nem bírom ki a napot fekvés nélkül, olyan gyenge vagyok.
2021. márc. 14. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is tüneteim vannak péntek este óta. Hőemelkedés, extrém fáradtság, levertség, fejfájás. Felhívtam az ügyeletes háziorvost, hogy tüneteim vannak, 91 éves nagymama is van, akkor küldjék a tesztet, vagy mondják meg, mikor, hova menjek tesztelésre, erre aszongya: hívjam fel a háziorvosomat kedden, mert ő nem tud (nem akar/nem áll módjában) nekem ilyet intézni. Nem a fürdőszobaszalont hívtam fel, hogy félrehord a tusolórózsa kezicsókolom. Azóta elgondolkodtam, hogy most ezt akkor tényleg komolyan kell-e venni, vagy csak el kell olvasni a cikket, szórakozni rajta, és megvásárolni a jobboldalt reklámozott termékeket.
2021. márc. 14. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
#7-es válaszoló: Én hasonlóan vagyok. 91.éves papával élünk egy lakásban. Péntek óta fura tüneteim vannak. Torokfájás, gyengeség,fejfájás, tüsszögés. Én már fel sem hívom a városi ügyeletet, mert fel sem veszik soha! Falun lakom.
2021. márc. 14. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Párom ugyanez és pozitiv
2021. márc. 14. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges :( Azóta hogy vagy? Ha fenn van írj ide kérlek! Egy kollégám hőemelkedéssel volt 3 hétig és nem érzett ízeket, illatokat, de semmi más komoly. Mielőbbi jobbulást!
2021. márc. 15. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!