Jelenleg aki elkapja a koronavírust annak karantén van még mindig vagy ez már nem szükséges?
Hogyne lenne karantén.
Azért nagyon tudok örülni, hogy ilyen gyökerek miatt nincs állásom már hónapok óta.
Ismerős most kapta el, hivatalosan karantén neki is meg a családnak is.
Az más kérdés, hogy egy db papírt kapott erről (nem a pirosat), amit vagy bevall pl a munkahelyén, barátainak (de akár otthon is) vagy nem. És nem is ellenőrzi senki, hogy betartják-e. Szóval nem csodálom, hogy ennyien visszaélnek az egésszel.
Van karantén, csak sokan nem foglalkoznak vele, ezért is terjed ennyire. :/
Nálunk már amikor a gyanú felmerül, a háziorvos elrendeli az önfigyeléses karantént. Ha a teszt pozitív, onnantól hatósági karantén, neki is, és a közvetlen családtagnak is.
Miért ne lenne??
Sajnos sokan nem tartják be.
Én azt nem értem miért nem lehet itt is, mint Taiwan-ban? Akit kint érnek, annak 1 millió Ft a büntetés. Teljesen korrekt, hiszen véletlenül ebbe nem lehet beleszaladni, szándékosan van kint. Nevetséges ez a pár ezer Ft-os aprópénz, ami van.
A kis csekkező hülye sem lenne ott (és nem mellesleg leszokna a szar kis cetlijeiről, már rég betiltottam volna)
Elvileg midnenkinek karantén van aki külföldre ment vagy jött és nincs munkaszerződése oda.
Szomszédom 4 napig bírta, aztán már ment a sarki zöldségeshez piálni :D :D :D
A környék alkoholistái jó időbe mind ott ücsörögnek a lépcsőn és megy a matiné...
Maszk egyiksen sincs, rendőrök le se szarják :D
Péntek óta vagyok karanténban, de eddig semmi hivatalos papír nincs róla, csak telefonban közölték, hogy karantén.
Se rendőrség, se piros papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!