Nos, a problémám a következő. Novemberben voltam Covidos azóta nem érzem a szagokat...Érdemes orvoshoz mennem már ennyi idő után vagy kinek mi használt esetleg? Közbe rám jön ilyen furcsa szag íz nagyon szarul tudok lenni tőle...
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 21:01
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon tudnak vele mit csinálni.
2/9 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztalom..nem fognak tudni mit kezdeni vele az orvosok sem
3/9 anonim válasza:
velem is ez van, plusz neha olyan szagokat erzek amik nincsenek is ott. nem fognak rajta segiteni, ez a korona egyik eddig “gyogyithatatlan” mellekhatasa
4/9 anonim válasza:
Angliaban vannak, akik tavaly ota szenvednek ettol. Orvosok semmit sem tudnak csinalni. Elvileg visszaterhet a szaglas, de sokaig huzodhat.
Viszont gyakran az elvesztett szaglas visszateresenek a jele kezdetben az undorito szagok, pl halszag erzese. Utana jon rendesen vissza.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek...akkor várok továbbra is hátha egyszer visszatér... jobbulást mindenkinek
2021. márc. 11. 06:13
6/9 anonim válasza:
Kettes vagyok, nekem ma tért vissza 4 hónap után.
Szóval van remény :D
7/9 A kérdező kommentje:
Jó ezt olvasni nekem már 5 hónap...
És hogyan tért vissza ? Mert a napokba észre vettem, hogy van amit érzek de furán még és tök hányingerem tud lenni tőle
2021. márc. 31. 11:25
8/9 anonim válasza:
Fokozatosan tért vissza, először hányingert keltő szagokat kezdtem érezni, aztán a büdöset aztán az illatokat is. Kb 2 hét volz mire visszaállt minden a rendes kerékvágásba a hónapokig tartó 0 szag érzékelés után
9/9 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így vagyok az elmúlt két hètbe remélem lassan most már vissza tér így 5 hónap után mert már nagyon unom...
2021. ápr. 11. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!