Mit gondoltok a COVID-19 oltásokról?
Ezt másik kérdéshez írtam eredetileg, de itt is megosztom, mert megdöbbentő, hogy mennyien nem akarják magukat beoltatni. Persze étterembe, strandra, bulizni, wellnesselni, vagy akár végre túlesni a hónapok óta elhalasztott epehólyagműtéten, térdprotézisműtéten már jó volna nem?
Józan paraszti ésszel....
Az oltással, pl. az mrns vakcinákkal a vírus tüskefehérjéjét kódoló, nagyon hamar lebomló mrns molekulát juttatunk be a szervezetbe.
A covid-19 vírus pedig a betegség során önmagát sokszorosítja milliószorosra a szervezetben, tüskefehérjéstől, mindenestül, az egész szervezetet támadva.
Mégis minek lehet előre nem látható hosszútávú következménye? A több millió víruskópiának, vagy a vírus tüskefehérjéjét kódoló mrns molekulának, ami a szervezetben nagyon hamar lebomlik, tehát csak bemutatkozik az immunrendszernek és good bye. Nem alakítja át a DNS-t, nem okoz rákot, nincsenek microchipek, sem bilgéc.
Vagy másik típusú vakcina esetében: az elölt vírus okoz több kárt vagy a több millió víruskópia?
Covid-19 hosszútávú hatásai: tüdőfibrózis, szaglásvesztés, szívizomgyulladás, fáradtság, levertség, vérnyomásingadozás, szívritmuszavar, halláskárosodás, szorongás stb stb stb stb stb stb
Sokkal nagyobb a betegség hosszútávú kockázata, mint az oltásé, ezt józan ésszel be lehet látni.
Igen megkaptam az oltást, semmi gondom nem volt tőle. Annyi történt, hogy annyira nem kell rettegésben élnem, csak a családomat féltem már. Szerencsére nagyikáim is megkapták az első oltásukat. Semmi gondjuk nem volt utána.
Az a legjobb oltás, amit minél hamarabb megkaphatsz. De egyébként a legjobb oltások az mrns vakcinák, de a vektorvakcinák is jók, és a kínai is nagyon jó - ezek mind jók az új variánsokra is. Talán az astra nem elég hatékony az új variánsokra, ezt most látjuk.
A dohányzás okoz rákot és meddőséget, nem a kovid elleni vakcina. Azt még nem tudjuk, hogy a covid19 vírus okoz-e meddőséget vagy rákot, de ne magunkon akarjuk megtudni.
Azért vannak beszarva a nagy vezetőink mert ha sok ember betegedne le akkor az egészségügy totál összeomlana.
(Itt látszik meg, hogy rendszerváltás óta is szarnak az egészségügyre.
Hazánk lakosságának csupán 3%-a kapta el a koronavírust és ők nagy része is tünetmentes.
Szóval ha már egy ilyen kicsi szám is ennyire leterhelte az egészségügyet akkor mi lenne ha tényleg komoly járvány lenne? :D
Fellázadna a nép és felgyújtaná a parlamentet.
Na ezt nem akarják.
egy friss információt osztanék meg:
Fiam barátnőjének a főnöke másfél hete kapott oltást (kínai), pár napja vitték be coviddal, ma meghalt. Nem tudni, hogy az oltásnak köze van-e a következményhez, de mindenesetre érdekes.
Az első oltás meg pláne nem jelent elég védettséget. Illetve az sem kizárt, hogy már az oltás idején is benne volt a vírus.
A durva mellékhatásról meg annyit, hogy aki olyanok miatt pattog h 1-2 napig láz, fejfájás, rossz közérzet... Hát nem vagyunk ovisok, hogy ennyit ne bírjunk ki. Nekem is fájt a Pfizer után a fejem egész nap, életem legrosszabb fejfájása volt. De sokkal inkább ez, minthogy 29 évesen covid belgyógyászaton fejüdjek oxigénterápián meg aztán jöjjenek a szövődmények. Ha az oltás után nem érzed jól magad, az annyit jelent h az oltás erős immunválaszt váltott ki, tehát jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!