Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a mentális és egészsé...

Mi lehet a mentális és egészségi állapotommal szerintetek?

Figyelt kérdés
január végen kezdődött először derékfájdalommal gerincferdülésem is van, aztán nyakfájdalom váll, lapocka, láb, comb fájdalom is szinte egész testem, belassult a mozgásom, néha remegés jön rám, hideg végtagok, nyelési zavar, beszédzavar, lehangoltság, depresszió érzés, lehetséges hogy sérült a központi idegrendszerem? már nem tudom mit tévő legyek meet mindennapjaimat is megkeseríti napokban fordulol neurológushoz, voltam manuálterapeutánál is az izmok miatt aki azt mondta, lehet hogy Parkinson kóros vagyok egyébként 18 éves fiú vagyok...

2021. márc. 10. 12:47
 1/1 anonim ***** válasza:
No, a Parkinsont tényleg orvos mondta vagy ez a kérdes alapján adtál diagnozist magadnak? https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1101055.. Menj el orvoshoz, ne itt keress magadnak válaszokat!
2021. márc. 10. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!