Esélyes, hogy júniusig beoltanak?
Figyelt kérdés
Elegge felgyorsult nalunk is az oltas üteme, csaladtagjaim mar oltva vannak? Eselyes, hogy most mar engem is behivhatnak, amekkora kaosz van az egesz oltasi strategiaban?2021. márc. 9. 00:35
12/19 A kérdező kommentje:
Erre annyit mondok, hogy Magyarorszag. Most utaljatok apamat is, de ő is elobb kapott, bar neki volt alapbetegsége, szoval mostanra mar ő is oltva lenne. Remélem h a ti csaladotok is sorra kerul hamarosan. :)
2021. márc. 11. 14:54
13/19 anonim válasza:
Örülj ha nem !!
Hanyagold az oltást!
Jobban járnál, nem szabad oltatni!
Értsétek már meg emberek!!
N
14/19 A kérdező kommentje:
13-as: neked aztán nagyon hiányzott ide a kommented?
2021. márc. 12. 00:14
15/19 anonim válasza:
Igen hianyzott,miért nem fogják már fel az emberek hogy ez népirtás !!
Én legalább józanul gondolkodom
16/19 anonim válasza:
13-15: egyetértek, már az Indexen is több cikk van róla, hogy pl. az AstraZenecával 8 ország is leállt. De vannak, akik még mindig sorba állnak a csipszér'... :)
17/19 anonim válasza:
16 na látod de a sok marha nem érti meg nekünk beadhatnak bármit had hulljon a férgese!
HÁT NEKEM BIZTOS NEM EGYIKET SEM
18/19 A kérdező kommentje:
Valoban, 5000.000bol 30 esetben lett trombozis. Ezt Magyarországra vetitve ugyebar 60 fo. 60an haltak meg itthon Covidban? Kicsit tobben, kozel 20.000en.Ennyit rolatok oltasellenesek.
2021. márc. 16. 19:44
19/19 anonim válasza:
28 éves nőként alapbetegség nélkül jövő héten mehetek orosz vakcináért. 7 évvel idősebb és hamarabb regisztrált testvérem szintén alapbetegség nélkül még nem kapott hívást. (Se az autoimmun beteg férjem de neki ugye csak a nyugati jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!