Mi a teendő ? Anyukám koronavírusos lett és elvileg 10 napig mindenkinek itthon kell lennie. Esetleg nem lehetne valahogy mentesülni a karantén alól ? Egyik osztálytársam anyukája is pozitív lett és náluk csak az anyukának kellett otthon maradnia
Anyukám pozitív lett, még 2 hónapja, egész hétvégén fájt a feje, de az időjárásra gyanakodott, ez volt az első tünete. Én hétfőn elmentem a barátomhoz, 2 napra rá nekem is fejfájás kezdődött, majd abba is maradt pár óra után, hazamentem. Péntekre anyának más tünete is volt, elküldték teszre, pozitív lett, nekem továbbra is semmi bajom nem volt, majd hétvégére jöttek az igazi tünetek, következő hét közepére már a barátom, és az édesanyja is koronások lettek, amit tőlem kaptak el, úgy, hogy szinte tünetmentes voltam. Szerencsére nem lett nagyobb baj senkinél.
Maradj otthon, ennyit nem ér meg, nekem már csak a bűntudat is borzalmas volt, hogy én fertőztem meg a barátomékat, bele se merek gondolni mi lett volna, ha durvábban jelentkezik náluk. Nem ér meg ennyit semmi.
Nálunk a családban hárman kapták el a kórságot. De nem kellett karanténban maradnom; ha valaki tünet- és panaszmentes, akkor három védőoltás után nincs rá szükség.
Mondjuk a melóhely a biztonság kedvéért elküldött tesztre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!