Miért kezdtem öklendezni a hústól?
Azt vettem észre magamon, nagyjából 2 hónapja, hogy majdhogynem ökkendezem a húsnak a szagától. Ez előtt nem volt ilyen problémám, sőt kifejezetten szerettem a húsnak az illatát. Egyébként is nagy húsevő vagyok. Nem arról van szó, hogy csak a nyers hús szagától, hanem a kész finom ételek illatától is fintorgok, már csak ha egy kicsit érzek is. Eddig arra gondoltam, hogy ez amiatt lehet, hogy egy pár hónapja, egészen pontosan októberben covidos voltam és hogy ez annak az "utóhatása" ami csak sokkal később jött ki. Egyébként ez minden húst tartalmazó ételre igaz, ilyen mondjuk a felvágott és a májkrém is, de tapasztaltam akkor is, amikor húsos péksüteményt ettem. Amikor kész az étel (húsos) olyan mintha valami állati tetemet szagolnék, amolyan dögszagnak érzem. Szerencsére az ízével nincs így, megeszem a húst továbbra is, de attól félek, ha ez így alakult a szaglásommal, akkor az ízlésemmel is így fog.
De most azon gondolkodtam, hogy nehogy valami más gyomorbajom legyen. Én még nem hallottam ilyenről, hogy covid miatt ilyen lett volna valakinek. Esetleg valaki hallott már hasonló esetről, vagy mi más lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!