Most Covid idején előfordulhat olyan, hogy egy idős beteget nem visznek àt az intenzívre, mert tele van Covidosokkal és nem nincsen hely?
80 feletti betegről van szó. Elképzelhető ilyen, hogy az ő koràban màr nem foglalkoznak vele, vagy nem élvez úgy prioritást?
Előre is köszi a választ!
Ja értem, ezt nem tudtam, hogy ez így megy..
Köszönöm szépen, csak nagyon bànt minket, hogy elbúcsúzni sem mehettünk be. :( Meg vajon, hogy mennyit szenvedhetett, mert az orvosa azt mondta, hogy nem szenvedett, mert beszűkült tudatàllapotban volt előtte, de azért a papírok szerint 24 óràval a halàla előtt lett először rosszabbul, és ki tudja, még éjjel is min mehetett keresztül..:( Ezt màr sosem tudjuk meg.
Nagymamád miatt részvétem.
Az oltásellenes cikk, melynek a linkjét megosztottad, szamárság. Ostoba összeesküvés-elmélet.
Igen, tényleg sok ilyet lehet hallani sajnos, hogy beteszik a nem covidosokat a fertőzők mellé.. Ez szörnyű, sajnálom a mamâdat..:(
Köszönöm a részvétet!
Hàt igen, az oltàs egy érdekes dolog... Anyukàmnak elvileg jövőhéten fogják beadni a kínai vakcinát, azért kicsit féltem őt, mert nem is fiatal màr, magas vérnyomásos, cukros, szóval...:/ De én is inkább oltàspàrti vagyok, hogy minél előbb vége lehessen ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!