Gyomorégésre mi a legjobb megoldás? 19/F
Figyelt kérdés
Elviselhetetlenül ég a gyomrom, szerintem rosszul zár a gyomorszájam. Ha büfögök egy kicsit, már akkor is, kis híján elhányom magam. Feküdni nem tudok. Mit lehet tenni? Köszönöm.2021. febr. 25. 13:31
2/7 anonim válasza:
2 szelet Fehér kenyér minden nélkül.
3/7 anonim válasza:
Szódabikarbóna, édeskömény, menta, gyömbér, almaecet
5/7 anonim válasza:
Este is úgy aludj, hogy a fejed ki legyen támasztva, sose legyél vizszintesben teljesen este is, mert akkor reggel kemény tünetekkel ébressz.
Amúgy el kéne menni orvoshoz, de tényleg a fent említett összes tippet érdemes kipróbálni.
6/7 anonim válasza:
Reflux (GERD)
Keveseket kell enni és sokféle kajával meg óvatosan, de ezt majd kitapasztalod. Este nem nagyon szabad enni.
Nekem szezonális, de tud igencsak rossz is lenni. Nekem a gyenge ecet szokott segíteni, pl savanyúság leve.
7/7 anonim válasza:
Én csípős ételek után szoktam felböfögni valamennyit és Rennie-t szedek rá. Apámnak eléggé sokat ég ő is azt szokott nekünk használt eddig még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!