11/14 A kérdező kommentje:
Valaki írta, hogy kereshettem volna másik munkahelyet, de ez nem volt ilyen egyszerű mert sehová nem akartak felvenni, mert csak szakmunkás végzettségű voltam
2022. dec. 18. 09:24
12/14 anonim válasza:
Ha huzamosabb ideig nem tudod kezelni a stresszt,az magas vérnyomáshoz,és egyéb,strókra hajlamosító tényezőkhöz vezethet.
13/14 anonim válasza:
A stressz mindenre rossz hatással van. De azt már nehéz megállapítani, hogy a sztrók mitől lép fel. Ezt a foglalkozás-egészségügyi orvosnak kell megállapítania. Ha ő azt mondja lehet, akkor lehet. Ha nincs kellő összefüggés a kettő között, akkor nem. Olyan emberek is kaphatnak sztrókot, akiket sosem ért stressz. Egy dologra általában nem lehet egyértelműen ráfogni.
14/14 A kérdező kommentje:
Üdvözlet mindenkinek kaphatnánk egy kis segìtséget egy hosszú ideig tartó munkahelyi zaklatàs miatti agyi infarktus kezelési költségeire vagy esetleg egy megosztást, Részletek ezen a facebook linken :
Üdvözlettel és köszönettel Antal zsuzsa
érdemes elolvasni az általam írt kommenteket , amit a neki írt orvosi véleményekből írtam ki és amiben az orvosok nagyon jól leírták, hogy az állandó zaklatàs miatt, hogyan kapott egy nagyon sùlyos agyi infarktust az ismerősöm
2023. márc. 27. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!