Az orvos teszt nélkül honnan tudja telefonon keresztül megállapítani, hogy nem covidos vagyok hanem megfáztam?
Figyelt kérdés
Pénteken hőemelkedésem volt, fájt a torkom, folyt az orrom, fájt a fejem és mivel nem volt házi orvos felhívtam az orvosi ügyeletet. Elmondtam a tüneteim és azt mondta az orvos hogy ez nem covid csak megfázás igyak neocitránt ha nem javul az állapotom hétfőn hívjam fel a házi orvosom. Miből állapította meg hogy nem covid amikor annak is ilyen tünetei vannak?2021. febr. 21. 12:12
1/5 anonim válasza:
Hát mert ezek nem tipikus covid tünetek. Magas láz, köhögés, nehézlégzés, na ezek tipikus covid tünetek.
2/5 anonim válasza:
Sehonnan. De az ügyelet nem erre való. Igazából az ügyelet nem való semmire. Mert ha nem olyan súlyos, akkor vársz rendelési időig, ha nem nem várhatsz, akkor az már sürgősségi osztály vagy mentő.
3/5 anonim válasza:
1! A férjemmel covidosak voltunk 3 hétig. Egyszer sem volt a férjemnek magas láza, nem volt nehézlégzése! Csak köhögött,és hőemelkedése volt.
Én már rosszabbul jártam, 10 napig voltam lázas. 38-39.5C fokos. Nehézlégzésem nekem sem volt.
Ami volt tünet: fejfájás, köhögés, izomfájdalom, hasmenés, bőrfájdalom, szemfájás, étvágytalanság, ízérzékelés torzulása, húsundor.
4/5 anonim válasza:
Ja, a 1.5 hónapig tartó 130as pulzust kihagytam. Azóta gyógyszert szedek rá.. :(
Alapbetegségünk nincs, nem dohányzunk. A teszt is igazolta.
5/5 anonim válasza:
Miért akarsz Covidos lenni?
Nekem ez jön le a kérdésből.
Illetve, a hipochondria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!