Mennyi idő egy arcüreggyulladáy gyógyulása? Jól jönne valami pozitív
Figyelt kérdés
3.hete küzködök vele. 3 füll orr gégész 3 féle különböző dolgot mondott (az egyik legyen arcüreg öblítés a másik nem tudja a harmadik szerint nincs is arcüreg gyulladásom. Szerintem meg még mindig nem jó valami a szaglásom és reggelente bevagyok dugulva.2021. febr. 14. 19:35
1/4 anonim válasza:
1 hét és 3 hónap között bármi lehet, egyénanként változik.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most holnap felhívom a házi orvost ismét és megyünk tovább. Csináltasson mégegy orr melléküreg röntgent.
2021. febr. 14. 20:24
3/4 anonim válasza:
Nekem az antibiotikum pikk-pakk megoldja. Sajnos valami miatt minden nyáron arcüreggyulladásom van.
4/4 anonim válasza:
Nekem egyszer volt egy nagyon komoly, amikor többször voltam orr-fül-gégésznél is, valami ballonnal fújta ki a fülkürtöt ill. az orromba is fújt és közben azt kellett mondnom, hogy "kakukk", gondolom olyankor kinyílik a kürt. Antibiotikumot szedtem, inhaláltam, csepegtettem orrcseppel és fülcseppel. Olyan gennyes váladékot fújtam az orromból, mint addig még soha és sok hét után gyógyultam ki belőle. Ráadásul ez nyáron volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!