Sinus Pilonidalis,ha szaga van az normális?
Sziasztok.37 éves férfi vagyok,most hétfőn műtöttek Sinus Pilonidalis-al.
Nyitott sebkezeléssel kezelnek,ami igazából annyiból áll,hogy napi 5-6-szor langyos vízzel ki kell öblögetnem és aztán egy gézt oda tenni.Az első két napban nem volt fájdalmam,de aztán már pénteken annyira fájt,hogy vissza mentem a kórházba.Azt mondták jól néz ki,kicsit váladékos,nem szagos,és minden oké,és szedjek több fájdalom csillapítót.De péntek este már annyira fájt,hogy 1 percet sem tudtam aludni, nem hogy ülni de feküdni sem tudtam.Állva elviselhetőbb volt,de nem állhatok egész nap.
Most szombat van kicsit elviselhetőbb a fájdalom,de dupláztam is a fájdalom csillapítókat.Viszont most már rendesen szaga van.3 óránként mosom aztán egy géz rá.Az lenne kérdésem,hogy ez a szag ez normális?Azzal nyugtatóm magam,hogy igen mivel sokszor öblítem ki,aztán megy rá egy géz plusz alsónadrág meg pizsama nadrág.De gondoltam inkább megkérdezlek titeket hátha van már valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban.Kedden kell mennem kontrollra,az még pár nap.
Üdvözlettel
Laci
Na elmentem a kórházba ügyeletre.Holnap megint műtenek. :-(
Nincs még elfertőzödve,de valamit le kell kaparni,hogy ne is legyen.
Hát nagyon nem örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!