Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vesekövem van, görcsölök, mit...

Vesekövem van, görcsölök, mit tehetnék, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy vesekövem van (7mm). Urológiára fogok menni, de csak hétfőre van időpontom.

Ma nagyon begörcsölt a vesèm, hányok a fájdalomtól. Nospa fortet vettem be, de nem használt. Aki volt hasonló cipőben mit tudna ajánlani?

Azt mondták az ultrahangon, hogy ezt nem fogom tudni kipisilni, azt nem tudom hogy miért.

Mivel tudnám enyhíteni a fájdalmat?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. febr. 10. 18:18
 1/9 Sssaszem ***** válasza:
Vegyél forró fürdőt, utána bugyoláld be magad jó meleg melegítő párnával, ha van.
2021. febr. 10. 19:24
 2/9 Sssaszem ***** válasza:
Élsz még Kérdező? Vagy mi lett veled?
2021. febr. 13. 21:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ és az érdeklődèst! A forró fürdő jót tett. Meg voltaren kúpot kaptam, az is jó volt rá.

Tegnap voltam urológián, kiderült, hogy nem 7 hanem 10 mm.

Az okozta a fájdalmat, hogy arrébb ment, most megállt a vesemedencemben. Kő törésre kell mennem.

Kicsit félek, hogy mi vár rám.

2021. febr. 16. 15:54
 4/9 Sssaszem ***** válasza:
Oh! Jobbulást kívánok neked! Mikor kell menned kőtörésre?
2021. febr. 17. 08:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Még nem tudom, kedden lesz labor és amikor annak megvan az eredménye, akkor kell időpontot kérnem.

2021. febr. 17. 20:30
 6/9 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett veled?
2021. febr. 27. 08:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Mai napon lett volna kő törés. Sajnos hiába mentem oda az időpontra, mondták, hogy a vírus helyzet miatt most nem csinálják meg, majd ha javul a helyzet, akkor kérjek új időpontot. :/
2021. márc. 18. 19:19
 8/9 Sssaszem ***** válasza:
Hát ez elég rossz hír. :( Vegyél be erősebb fájdalomcsillapítót, ha rád törne a görcs.
2021. márc. 19. 08:06
 9/9 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Végül mi lett veled?
2021. nov. 15. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!