Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehetnek ezek a sötét...

Mitől lehetnek ezek a sötét karikák, illetve mellé a gyengeség, fáradtság?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mindössze annyi lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka a szem alatti sötét karikáknak. Nagyon zavar, hogy még az alapozó sem tünteti el, annyira sötétek.. Mindig megkérdezik, hogy aludtam-e egyáltalán..

Amit fontos tudni: mostani vérképem jó (semmi sem + vagy -, csak a bilirubin magas) nem vagyok vashiányos (csak 6 éve voltam), mindig 7-8 órákat alszok, viszont sosincs energiám semmire, ájulós vagyok.

Valaki jár hasonló cipőben? Vagy ismer e valaki olyat, és kiderült, hogy mi okozza?

2021. febr. 7. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
A billirubin magas, attól vannak a sötét karikák. Ki kell vizsgálni, mitől magas. Lehet epe, hasnyálmirigy, esetleg máj problémák. Máj funkciók jók? Szedsz gyógyszert? Esetleg fogamzásgátlót?
2021. febr. 7. 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak sötét karikáim. Egy időben ráfogtàk a vashiányos anémiámra... mint kiderült egyszerűbb oka van. Apukámnak is ilyenek a szemei és tőle örököltem.
2021. febr. 7. 11:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Minden orvos azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, de látták, hogy magas.
2021. febr. 7. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!