Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez milyen betegség, meddig...

Ez milyen betegség, meddig tarthat?

Figyelt kérdés
Tegnap a 13 fokban pulcsiban leizzadtam meg minden aztán este fele elkezdett fájni a torkom. Ma fájt a torkom és kicsit nehezebben veszem a levegőt illetve a mellkasomon van egy kis nyomás érzet vagy mi. Közérzetem okés, kicsikét le vagyok verve vagy mi. Gyakran vagyok beteg, ilyenkor 1-3,4 napig tart a betegség, van hogy csak 2 napig tartott. Ez meddig for tartani illetve ez influenza, tüdőgyulladás vagy mi?

2021. febr. 5. 20:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A hátam nem fáj. Nem tudom van-e beteg közöttünk mert vagy 7-en voltunk de biztos vagyok benne hogy nem korona. Ha az lenne és tőlük kaptam volna el akkor valószínűleg még 3-4 napot kellett volna várni az első tünetekért, nem 2 órát. Persze ez csak a koronára igaz
2021. febr. 5. 20:47
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
És honnan tudod, hogy aznap kaptad el, nem pedig 2-3 nappal (vagy akár egy héttel) hamarabb? A covid lappangási ideje akár 14 nap is lehet.
2021. febr. 5. 20:49
 13/19 A kérdező kommentje:

Jaj hagyjuk már a koronát...

Nem lehetek 100%-ig biztos nyilván, de gyanús hogy egy futkorászás után 2 órával kezd el fájni a torkom.

Majd írom a fejleményeket

2021. febr. 5. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Értsd meg, hogy simán lehet, hogy már napok óta vagy hetek óta benned van valami vírus, amit az immunrendszered kordában tart és ha nem hűltél volna meg, lehet hogy soha nem is betegített volna meg. Viszont meghűltél és úgy tűnik, onnan kezdve már gyorsan tüneteket tudott okozni. Nem biztos, hogy korona, bármi.
2021. febr. 5. 21:00
 15/19 A kérdező kommentje:

Am már nem fáj a torkom, ez jó jel? Xd

Megértettem. Jobban félek most attól hogy tüdőgyulladás mint hogy korona

2021. febr. 5. 21:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Miért, a koronavírus súlyosabb esete szerinted mi, ha nem tüdőgyulladás?
2021. febr. 5. 21:03
 17/19 A kérdező kommentje:
😶 😐
2021. febr. 5. 21:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért, mert van egy kis nyomásérzet a mellkasodon, az még nem tüdőgyulladás. Sokszor volt nekem olyan megfázásnál. Ha már a hátad is fáj és nagyon rossz a közérzeted, köhögsz, akkor lehet tüdőgyulladás.

Amúgy mindig ilyen gyorsan eltemeted magad?:D

2021. febr. 5. 21:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Hétfőn kell mennem gyógytornára, ott múltkor betegen voltam, szinte meghaltam. Amúgy feküdve nem érzem rosszul magam, így tökéletesen vagyok
2021. febr. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!