Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez reflux lehet vagy mi másra...

Ez reflux lehet vagy mi másra gondolnátok?

Figyelt kérdés

Mostanában gyakran érzem gyomorégést a két bordaivem között tehát konkrétan a gyomromnál, ha veszek be egy quamatel minit általában segít. Gyakran előfordul az is hogy slejm szerű jön fel a torkomon de fehér színű és nincs savas íze (amikor sikerül kiköpöm vagy visszanyelem). Most pedig azt éreztem nem a gyomromban bordaivek alatt hanem picit lejebb, hogy éhes vagyok de ha ettem akkor is megmaradt ez az érzés.

Mi lehet ez?

Köszönöm szépen mielőbbi válaszotokat! 21/l vagyok

2021. jan. 30. 01:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mióta van?

Nem rontottad el valamivel a gyomrod? Enyhe gastritis, az pont azon a területen fáj (bordaivek között) a leggyakrabban, pont ilyen tünetekkel.

2021. jan. 30. 10:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát már érzem pár hete. Nem rontottam, eddig úgy gondoltam biztos a stressz miatt, mert novemberben es decemberben rengeteg stressz ért. De már nem és nem hiszem hogy ez most jönne ki.
2021. jan. 30. 11:51
 3/3 amigdala42 ***** válasza:
nagyon fiatal vagy még refluxhoz , én anno orvosi tanácsra irni kezdtem milyen ételek fogyasztása után éreztem savat . nekem a papadicsom nagyon hamar tiltólistás lett . A slejm a garatban képződik a rexluxnál és makacs köhögést tud okozni . nagy mennyiségű váladékkal . probálj ne gyógyszert hanem természetes segitséget hivni , Erjesztett ételek , kefir , joghurt , reszelve alma ,kovi ubi és leve savanyú káposzta és leve . Jobbulást , egy refluxostól ...
2021. jan. 31. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!