Daganat (féleség) a derekamon? (Nincs orvos, kérem segítsenek)? (19L)
Szóval elôszôris szeretném leszögezni hogy tudom hogy ezzel orvoshoz kéne fordulnom, mit már próbálok kb. egy hónapja. Külföldön élek, szigorúak itt a lezárások a COVID miatt, emiatt borzasztóan nehéz beutalót kérni orvoshokhoz.
Szóval körûlbelûl egy hónapja vettem észre, hogy a derekamon, a gerincemen van egy nagyobb, puha és mozdítható csomó/daganat. Nem fáj, nem fogytam, semmiféle más “fura” dolog nem jött elô.
Ahogyan kutatgadtam az interneten (tudom hogy nem a legokosabb, de mint említettem, egy hónapja nem tudok orvoshoz jutni a lezárások miatt) és pont ugyanùgy néz ki mint a terhes nôkön elôjött “Michaelis féle rombusz”. Másra nem is hasonlít a “daganatom”.
A kérdésem az lenne, hogy ez elôjöhet-e olyan nôknél akik nem terhesek és soha nem is voltak? Vagy mi más lehetne?
Elôre is köszönöm a válaszokat.
Igen, puha, nem fáj, ha elôre dôlök, teljes mértékben eltûnik. A biztonság kedvéért szeretnék egy orvoshoz elmenni, de egyszerûen lehetetlen elérni orvosokat, és csak beutalóval lehet vizsgálatra menni.
Köszönöm szépen a megnyugtató választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!