Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Daganat (féleség) a derekamon?...

Daganat (féleség) a derekamon? (Nincs orvos, kérem segítsenek)? (19L)

Figyelt kérdés

Szóval elôszôris szeretném leszögezni hogy tudom hogy ezzel orvoshoz kéne fordulnom, mit már próbálok kb. egy hónapja. Külföldön élek, szigorúak itt a lezárások a COVID miatt, emiatt borzasztóan nehéz beutalót kérni orvoshokhoz.

Szóval körûlbelûl egy hónapja vettem észre, hogy a derekamon, a gerincemen van egy nagyobb, puha és mozdítható csomó/daganat. Nem fáj, nem fogytam, semmiféle más “fura” dolog nem jött elô.

Ahogyan kutatgadtam az interneten (tudom hogy nem a legokosabb, de mint említettem, egy hónapja nem tudok orvoshoz jutni a lezárások miatt) és pont ugyanùgy néz ki mint a terhes nôkön elôjött “Michaelis féle rombusz”. Másra nem is hasonlít a “daganatom”.

A kérdésem az lenne, hogy ez elôjöhet-e olyan nôknél akik nem terhesek és soha nem is voltak? Vagy mi más lehetne?

Elôre is köszönöm a válaszokat.

#hát #derék #gerinc #daganat #limfóma #Michaelis féle rhombus
2021. jan. 28. 05:50
 1/5 A kérdező kommentje:

Pont ugyanígy néz ki mint ennek a terhes hölgynek a háta: [link]

Ugyanazok a ponton is találhatò.

2021. jan. 28. 05:53
 2/5 Angel3000 ***** válasza:
100%
Kedves kérdezô! Ugyan akkora a nagysàga is,- mint a képen!?
2021. jan. 28. 15:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Körûlbelûl, igen! Az enyém minimálisan kisebb.
2021. jan. 28. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom egy lipoma. Jóindulatú zsírdaganat. Ha puha, kicsit tudod mozgatni a bőröd alatt, nem fáj, akkor valószínűleg semmi halálos.
2021. jan. 28. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, puha, nem fáj, ha elôre dôlök, teljes mértékben eltûnik. A biztonság kedvéért szeretnék egy orvoshoz elmenni, de egyszerûen lehetetlen elérni orvosokat, és csak beutalóval lehet vizsgálatra menni.

Köszönöm szépen a megnyugtató választ!

2021. jan. 28. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!