Mitől korpásodik ennyire a fejem és viszket is? Képpel
Nem rég feltűnt, hogy rettentően korpásodik a fejem, észrevettük, hogy ilyen lerakódás szerűen van jelen a korpa, mintha száraz lenne. Meg néhol pirosas. Meg a nyakamnál fehéres a bőr is, meg ott sokszor szokott viszketni. Mosás után is korpás marad, hiába dörzsölöm. Mostanában a homlokom valamiért eléggé viszket, meg a fülem is. Allergia nem lehet szerintem, tiszta ágyneműim vannak, mindig mossuk rendesen. Meg észrevettem, hogy ahol van az elválasztóm ott nagyon ritka lett a hajam, már látszik a fejbőr is, meg sok helyen foltokban van kopaszság. Meg erősen hullik. Család szerint csak erősen kell dörzsölni mosáskor azt jó lesz, de szerintem itt valami más lehet, ennyire sosem voltam korpás. Meg félek, hogy nehogy kopasz legyek, mert tényleg néhol látszik a hiány. 23L
ilyen volt mikor először felfedeztük pár napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!