Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől korpásodik ennyire a...

Mitől korpásodik ennyire a fejem és viszket is? Képpel

Figyelt kérdés

Nem rég feltűnt, hogy rettentően korpásodik a fejem, észrevettük, hogy ilyen lerakódás szerűen van jelen a korpa, mintha száraz lenne. Meg néhol pirosas. Meg a nyakamnál fehéres a bőr is, meg ott sokszor szokott viszketni. Mosás után is korpás marad, hiába dörzsölöm. Mostanában a homlokom valamiért eléggé viszket, meg a fülem is. Allergia nem lehet szerintem, tiszta ágyneműim vannak, mindig mossuk rendesen. Meg észrevettem, hogy ahol van az elválasztóm ott nagyon ritka lett a hajam, már látszik a fejbőr is, meg sok helyen foltokban van kopaszság. Meg erősen hullik. Család szerint csak erősen kell dörzsölni mosáskor azt jó lesz, de szerintem itt valami más lehet, ennyire sosem voltam korpás. Meg félek, hogy nehogy kopasz legyek, mert tényleg néhol látszik a hiány. 23L

[link]

ilyen volt mikor először felfedeztük pár napja.

2021. jan. 22. 23:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
meg valami aprócska lyuk jelent meg a szemöldököm felett, alig látni de zavar, és félek hogy mi az. teljesen száraz és hullik homlokomról valami...
2021. jan. 23. 00:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Buszon tűnt fel,hogy mikor viszketett a homlokom és vakartam akkor hullott onnan valami fehér amire azt hittem korpa de korpa nem lehet homlokon, a hajam közelébe se értem mikor vakartam de mégis hullott aztán ma látom miért..:( valami van velem az biztos.
2021. jan. 23. 00:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Soha nem volt ilyen velem korábban.
2021. jan. 23. 00:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, a szaraz, hamlo bor feher. Tenyleg hidratalj es kenegesd magad, ne ilyeneken gondolkozz amit le is irtal, hogy "valami van velem az biztos"
2021. jan. 23. 00:27
 15/17 A kérdező kommentje:
14.tudom nem kéne ezeken agyalni de korábban nem voltak ilyen panaszaim és félek kicsit. főleg ettől a lyuktól meg a korpától. arcom is elkezdett viszketni. venni fogok akkor valami krémeket de látatlanban nem merek venni olyat ami nem is biztos hogy segít. hétfőn megkérdezem a bőrgyógyászatot időpont miatt vagy hogy van ez, mert ez nem várhat tovább. kezdetben csak sima korpának gyanítottam.
2021. jan. 23. 00:29
 16/17 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen lyuk van a jobb szemoldokom felett ami magától jelent meg :(mi lehet?

2021. jan. 23. 00:30
 17/17 A kérdező kommentje:
amúgy nincs külön ilyen fejbőr vagy hajgyógyászat amit kéne inkább mint sima bőrgyógyászat, vagy az is ugyanúgy megvizsgálja mindezeket?
2021. jan. 23. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!