Ugye csak afta és nem rák?
Figyelt kérdés
Tegnap észrevettem, hogy a nyelvem alatt lett egy fájdalmas kis fehér dudor. Azt olvastam, hogy az afta leszedhető, a rák pedig nem, ezért fültisztítóval elkezdtem dörzsölni és picit vérzett. Azt sikerült ledörzsölnöm?
Olyan rossz helyen van, hogy nem tudok róla fotót készíteni.
2021. jan. 22. 13:19
1/11 anonim válasza:
Isten orizz, hogy piszkald. Az afta egyaltalan nem szedheto le. Az oriasi kulonbseg, hogy egy afta hirtelen jelenik meg, eloszor naprol napra egyre rosszabb, aztan begyogyul. A rak alattomosan alakul ki, valami kis elvaltozas makacsul ott van.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor miért vezetik félre az embert? :( hát igazából fogalmam nincsen hogy alakulhatott ki pont a nyelvem alatt... Ott is alakulhat ki afta? Nagyon félek!! 😿
2021. jan. 22. 13:27
3/11 A kérdező kommentje:
Ahol az ínyem belső része és a nyelvem találkozik. Nem tudom elmondani :(
2021. jan. 22. 13:36
4/11 anonim válasza:
Ott is lehet afta. Én hajlamos vagyok rá, apámtól örököltem. Ott is elő szokott fordulni.
Nyugi.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Sajna én is hajlamos vagyok rá, de eddig ott még nem tapasztaltam és nagyon aggódok. Egyik ismerősöm rokona nyelvrákban halt meg fiatalon.
2021. jan. 22. 13:50
6/11 anonim válasza:
Öblögess Phlogosollal és ne piszkáld, 1-2 hét kell, hogy elmúljon.
7/11 anonim válasza:
Ha hajlamos vagy aftára akkor attól függetlenül hogy hol van miért nem vagy képes fel ismerni miért lesz egyből rák belőle?
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
Az utolsóra a válaszom, hogy azért, mert szokatlan helyen van és nem is látszódik, mivel nem olyan az állkapcsom, mint a pirájának, nem látok bele akárhogy is próbálnék.
2021. jan. 23. 09:55
9/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére elmúlt teljesen!!!
2021. jan. 29. 00:19
10/11 anonim válasza:
Szia! Ahogy látom már nem aktuális, én mióta iqost szívom, azóta visszatérő vendégem.Nekem is nyelvem alatt van most, én gingisolt használok rá, fültisztítóval ecsetelve.3 nap kb és elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!