Bal fülemben recsegést hallok/érzek, amint abbamarad egy átlagosnál kicsit hangosabb hang?
Most jöttem a fül-orr-gégésztől, és hát nem mondott rá semmit, de engem meg igen zavar, mert eddig nem volt ilyen.
És nagyon egyszerűen reprodukálhatom:
Ha csak a fülcimpámat elkezdem dörzsölni, az már elég hangos arra, hogy amint abbahagyom a dörzsölést, recseg/pattog egyet a fülem. Hasonló ahhoz, mint amikor kidugul a fülemből a víz.
És mindig csak a hang vége után. Ha fél percig dörzsölöm, akkor is csak azután van a recsegés.
A jobb fülemnél ezzel szemben nyomai sincsenek ennek.
Mellékes infó: azért is mentem orvoshoz (már sokadjára), mert fél éve nem múlik el a fülzúgásom. De ez szerintem nem rég kezdődött el. Nem tudom mennyire állhatnak kapcsolatban.
Hát én nekem születésem óta fülcsengésem van mindkét fülemre, sok hülye hangot hallok néma csendben azon kívül, és jobb fülemre gyengén hallok.
Amit mondtál hogy ha megpiszkálod és pattog recseg az teljesen olyan mintha víz lenne beszorulva, vagy esetleg fülzsír, nekem olyankor szokott. Esetleg még akko rvolt mikor használtam hülye fültisztító sprét amitől ki is száradt igazából a fülem vagy mit mondott a fülorrgégészem és mondta hoyg hagyjam abba, rá 4 napra nekem jó is lett.
Szerintem nagy gond nem lesz a füleddel, valami fülzsír lesz vagy víz beragadhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!