Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Túl késő időpont? Addig...

Túl késő időpont? Addig romolhat az állapotom?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, pár hónapja észrevettem hogy ritkán nagyot dobban/kihagy egy dobbanást a szívem, aztán 2 napja ez már többször fordul elő. Pl ma 1 oran keresztul volt az hogy ossze-vissza vert a szivem. Nem vagyok rosszul, csak kicsit olyan mintha légszomjam lenne de azt lehet bekepzelem

5 éve diagnosztizáltak nalam szívritmuszavart de csak azért történt a vizsgálat mert műtöttek ( nem szívre) és az altatás előtt holtereztek. De annyira enyhe volt még akkor h nem kellett semmilyen kezelés rá, de anno nem is ereztem soha a ritmuszavart.

2021. jan. 19. 00:38
 1/10 A kérdező kommentje:

Najó bocsi tiszta hülye vagyok a lényeget nem írtam :Dddd

Az időpont amit foglaltam kardiológiára 03.20-a

2021. jan. 19. 00:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért foglaltam ekkora mert addig nem jön meg a fizetésem :D és jelenleg nincs pénzem, szüleim pedig nem fizetik ki a vizsgálatot
2021. jan. 19. 00:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem 30.éve van szívkihagyásom, extraszisztolé. Nekem is össze-vissza ver. Mit szedsz? Magnézium? Én bisoblockot szedek.
2021. jan. 19. 00:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Szia. Semmit nem szedek, mert 5 éve annyira enyhe volt h nem irtak fel gyogyszert, semmit.
2021. jan. 19. 00:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Maszekba mész?Mert van ingyenes, TB.alapon is.
2021. jan. 19. 00:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi bajod nem lesz márciusig. Próbálj meg magnéziumot szedni, b.vitamin komplex is jó a szívnek.
2021. jan. 19. 00:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Neked is van olyan hogy veszel egy nagy levegőt és akkor bedobban egy nagyot v éppenséggel kihagy dobbanást ?
2021. jan. 19. 00:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van igen sokszor. Meg enyhe fulladás érzés is. Ez lehet stressz miatt is, pánik, front, hormonok, sok minden előidézi.
2021. jan. 19. 01:05
 9/10 A kérdező kommentje:
És te voltal kardiologusnal? Ha igen akkor EKG volt vagy holtereztek?
2021. jan. 19. 01:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Ultrahang, EKG, volt már többször is. Mitrális prolapsus is van nekem. Holtert is szeretnék, de most a covid miatt nem fogadnak. Engem a kardiológus mindig nyugtat, hogy a szivkihagyás az szinte minden embernek van, és az ideg is okozza. Van aki megérzi az extrákat mások meg nem.
2021. jan. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!