Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vannak olyan egészségügyi...

Vannak olyan egészségügyi gondjaid, amiknek a megoldását halogatod?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. rossz fogra, vagy bármi amivel orvoshoz kéne menned. És nem olyan dolog, amit a vírus miatt hallgatsz, tehát el lehetne menni vele orvoshoz most is.
2021. jan. 18. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem, félsz a fogdokitól.

Minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz.

2021. jan. 18. 19:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, most nem konkrétan erre gondoltam, csak van 1-2 dolog amik nem sürgősek, és ezért halogatom őket, csak kíváncsi voltam másnak is vannak-e ilyen halogatott problémái.
2021. jan. 18. 19:34
 3/7 A kérdező kommentje:
De igen, az egyik a fogdoki, a bölcsesség fogamat kéne kihúzni, még egy fogamat se húzták ki, igen tartok tőle.
2021. jan. 18. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy fogászati ellenőrzés nem ártana. Bár bajom nincs szerencsére.

A párom viszont egy éve csesztet, hogy menjek el allergia vizsgálatra, de azóta sem sikerült.

2021. jan. 18. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze. Kb. mindent. A 90-es években voltam utoljára orvosnál.
2021. jan. 18. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt igen és majdnem az egyik vesém lett oda miatta huszonévesen...
2021. jan. 18. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Van. Amiben jelentős szerepet játszik, hogy mire az ember nekidurálná magát, akkor belegondol, hogy úgyis azt mondják majd, hogy akkor fél év múlva lenne időpont, megfelel? és akkor inkább hagyom a pi..ba.
2021. jan. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!