Mitől lehet az, hogy elkezd viszketni és kissé fájni a talpam, majd belilul egy adott ponton és rövidesen elmúlik?
Mitől lehet ez? Az előbb a vádlimban is megtörtént ugyanez. Én egyből trombózisra gondoltam. Lehetséges hogy az vagy csak túlreagálom?
Természetesen, ha meg fog ismétlődni vagy rosszabbodik, akkor azonnal orvoshoz fordulok.
Nem vagy egy kicsit hipochonder?
(Nem rosszindulatbol kerdezem, en is az vagyok sajnos.😀)
Akkor jo, vagyis nem jo, de nincs baj biztosan.:)
Pontosan, hogy mitol lehet nem tudom sajnos, de szerintem psziches lesz.
A papammak sajnos volt sok eve igazabol trombozisa, es az nem ilyen! Nagyon fajt a laba napokig, es nagyon be is dagadt amelyikben a trombozisa volt. De en meg olyat nem hallottam, hogy valakinek a talpaba lesz trombozisa.:)
Egy biztos, gondolom beirtad a googleba, es ott egybol megtalaltad, hogy ez biztos halalos. Hat ezt nem szabad. A googleba barmit beirsz, biztos halalos lesz. Probalj leszokni rola (en is ezen vagyok😁).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!