Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyit kérjek el beteg...

Mennyit kérjek el beteg gondozásért?

Figyelt kérdés
Cselekvés képtelen öreg nénit kell gondoznom, ápoló vagyok. Ha nem vagyok nappalos akkor napi 2x kell mennem pelenkázni és egyéb dolgok ellátására is a segítségem kell, nem tudom mennyit kérjek el egy alkalomra valakinek valami tipp? 1500 alatt nem igen gondolkodom
2021. jan. 12. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, hogy neked ez mennyi idődet veszi el..

Ha 20 perc alatt megvagy, és 5 percre laksz gyalog akkor ok az 1500 ft.

De ha egyéb dolgokat is kell csinálnod, és még autóznod is kell, akkor meg kb. semmi.

2021. jan. 12. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Az erdélyi asszony, aki nálunk is takarított eddig 2 ezer Ft-os órabérért, most felemelte 2.500-ra. Ezek alapján kalkulálj.
2021. jan. 12. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:
20perc séta és fel óra -óra a gondozása
2021. jan. 13. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem humanitásból csinálod, meg szakképzett vagy. ilyenért minimum 3000 /alkalom. Errefelé 5000 körül kér el egy szakápoló 1 órára, és az se sok.
2021. jan. 13. 20:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm és képzett szakápoló vagyok kórházban dolgozok
2021. jan. 14. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!