Mennyit kérjek el beteg gondozásért?
Figyelt kérdés
Cselekvés képtelen öreg nénit kell gondoznom, ápoló vagyok. Ha nem vagyok nappalos akkor napi 2x kell mennem pelenkázni és egyéb dolgok ellátására is a segítségem kell, nem tudom mennyit kérjek el egy alkalomra valakinek valami tipp? 1500 alatt nem igen gondolkodom2021. jan. 12. 16:16
1/5 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy neked ez mennyi idődet veszi el..
Ha 20 perc alatt megvagy, és 5 percre laksz gyalog akkor ok az 1500 ft.
De ha egyéb dolgokat is kell csinálnod, és még autóznod is kell, akkor meg kb. semmi.
2/5 anonim válasza:
Az erdélyi asszony, aki nálunk is takarított eddig 2 ezer Ft-os órabérért, most felemelte 2.500-ra. Ezek alapján kalkulálj.
3/5 A kérdező kommentje:
20perc séta és fel óra -óra a gondozása
2021. jan. 13. 00:16
4/5 anonim válasza:
Ha nem humanitásból csinálod, meg szakképzett vagy. ilyenért minimum 3000 /alkalom. Errefelé 5000 körül kér el egy szakápoló 1 órára, és az se sok.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm és képzett szakápoló vagyok kórházban dolgozok
2021. jan. 14. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!