Kinél hogy zajlott a koronavírus, Ha kezd vissza térni a szaglás utána még lehet új tünet?
Dec 11től voltam beteg.
Először hőemelkedés volt, majd 2 nap múlva 39.5 C fokos láz.
Összesen 10 napig voltam lázas, 2 hétig nem nagyon tudtam kikelni az ágyból.
1 hétig csak banánt tudtam enni, pirítóst, meg őszibarack levet.
Mindig valami fehér hab volt a számban, ami nagyon keserű volt. Az ízeket emiatt nem éreztem.
A pulzusom folyamatosan 130 volt. Már gyógyszert is szedek rá.
Fájt a szemem és a fejem,az ízületeim nagyon, nyilallóan.
Állandóan köhögtem (köhögök még mindig), álmatlan voltam és gyenge.
Lassan egy hónapja szenvedek vele.
38 éves nő vagyok, káros szenvedélyek és alapbetegségek nélkül.
Most lett pozitív a pcr tesztem. Kb. egy hete kezdődtek a tünetek torokfájással és teljes szaglásvesztéssel (az ecet szagát sem érzem - még most sem), pedig nem voltam taknyos/nem volt bedugulva az orrom. Aztán pár nap múlva jött a takony + láz (38-39.7 2 napig).
Most nincs lázam, nem is folyik annyira az orrom, viszont erősebben fáj a torkom és sokszor kell köhögnöm (rohamokban, és nem tudom abbahagyni egy ideig, pedig a torkom miatt eléggé fáj, plusz a tüdőm is elkezdett fájni 2 oldalt).
24 éves nő vagyok, nincs alapbetegségem, nem vagyok elhízva, heti 6x szoktam edzeni, szóval nem tudom, miért viselem ilyen rosszul (a férjem 50, neki semmi baja szerencsére)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!