Rajtam kívül más is járt már úgy, hogy covid fertőzés miatti szaglásvesztés nem állt helyre teljes mértékben?
Figyelt kérdés
Kb. november végén-december elején voltam igazoltan pozitív, azonban a mai napig nem tökéletes a szaglásom. Érzek ugyan, de sokkal gyengébben, mint előtte...2021. jan. 8. 19:00
1/10 anonim válasza:
Ismerősömnél ugyanez. Bizonyos típusú szagokat elkezdett már érezni, másokat meg egyáltalán nem. :( Hónapokkal ezelőtt gyógyult ki ő is.
2/10 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint nem egyedi. na, majd kiderül, javul-e :D
2021. jan. 8. 20:03
3/10 anonim válasza:
70+ kolléganőm 2018-ban esett át rajta (orvosnál nem járt, csak kalmopirint szedett). Szaglása és ízérzékelése a mai napig nem tért vissza. Németországban élő (most 47 éves) lánya ugyanabban az időben vészelte át, ő ár kezd érezni szagokat.
4/10 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet. Persze ez nem tudom mennyire pozitív vagy sem, de én az izzadtságszagot kevésbé érzem. Meg talán bizonyos szagokat nem olyan mértékben. De ennyi. Nem mondanám vészesnek.
5/10 A kérdező kommentje:
4. te mióta? :D nekem azóta se javult érdemben.
2021. jan. 29. 21:02
7/10 anonim válasza:
Nagyon para ez. Én vigyázok nehogy elkapjam, mert csak szagokra áll fel a farkam, máshogy nem.
8/10 anonim válasza:
December elején elkaptam, és mostanáig javult, de nem ált vissza teljesen .
Pl: Ha kólát iszom olyan mint a szénsavasvíz.
9/10 anonim válasza:
Én sem érzek szagokat 3 hónapja... :( félek ez már így is marad.
10/10 hosszúhajú válasza:
fél év után állt vissza uncsitesómnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!