Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az utobbi ket nap ket orvos...

Az utobbi ket nap ket orvos is megviszgalt vakbelgyanu miatz nem talaltak semmit nem fajt ha nyomtak nem erzetek semmi de most szuro fajdalmat erzek a jobb oldalamba korulbelul a pont oldalt nem a hatam de nem is pont a hasamresze vakbel lenne?

Figyelt kérdés
Kicsit szur de se ma se tegnap nem fajt ha megnyomtak es mivel vekony vagyok ki is tapintottak es nem ereztek valtozast

2021. jan. 6. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet csak meghúztad, a vakbél az eszméletlenül fáj, nem csak szurkál.
2021. jan. 6. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi hat remelem meg delutan vizsgalt es tenyleg semmi nem volt
2021. jan. 6. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Nincsmit 🙂Unokatesómnak kivették a vakbelét, én kísértem be a kórházba, annyira fájt neki hogy 22 éves férfi létére állni alig tudott és majdnem sírt már a fájdalomtól, ki is vették neki egyből. Ezért gondolom, hogy nem arról van szó nálad. A szurkálás lehet esetleg székrekedéstől is.
2021. jan. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!