Már egyszer voltam covid pozitív, tünetekkel. Most újra fáj a tüdőm, miért ?
Figyelt kérdés
Kb 2-2.5 Hónapja voltam koronavirusos, nem volt kellemes. Elmúlt , felépültem, de néha a bal oldalamon végigfut egy fájdalom, elég Tompa. Kisugárzik néha a bal karomra is. Lehet, hogy tüdőgyulladás? Elmúlt pár napban is elég intenzíven érzem fizikai terhelésre. Nagy az esély, hogy ismét az vagyok, illetve nagy esély, hogy megfulladok? (Légzésem, kondiciom rendben végülis, csak fáj a leírtak szerint néha) Nincs krónikus betegségem, és sportolok. 25F2021. jan. 3. 20:32
1/10 anonim válasza:
Lehet hosszabb távú szövődménye is. Keresd fel az orvosod, lehet megérné egy tüdőröntgen.
2/10 A kérdező kommentje:
Holnap hivom is a háziorvost,egy beutalót kérek. Le van beszélve, vár belgyógyász ismerős ezt elfelejtettem leírni.
2021. jan. 3. 20:39
3/10 anonim válasza:
Akkor meg? Mi nem fogunk tudni jobbat mondani a háziorvosodnál...
4/10 A kérdező kommentje:
Igaz. De nagy az esély, hogy leáll a légzésem emiatt ? Már mindenfélét lehet olvasni..
2021. jan. 3. 20:43
5/10 anonim válasza:
A fájdalom miatt? Nem.
Amiatt, ami a fájdalmat okozza? Talán, mivel nem tudjuk (még), hogy mi okozza, nem tudjuk. De elég valószínűtlen:D
7/10 A kérdező kommentje:
Ja bocs. Na , elmentem teljes Kardiológiai vizsgálatra , Tudorontgen stb, és semmi probléma nincs abszolúte. Ennek örülök
2021. jan. 24. 22:38
9/10 A kérdező kommentje:
Igen , de továbbra is figyelek azért
2021. jan. 25. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!