Chlamydia, tripper, sima gombás megbetegedés?
Sziasztok! Úgy egy hónapja vagyok már úgy, hogy sűrűn kell mosdóba járnom. Ha sokat iszom a nap folyamán, akkor is sokszor járok, de akkor nem jár semmilyen fájdalommal a vizelés, viszont mikor az átlagosnál kevesebbet iszom(értsd max 1 liter), akkor is rajtam van az inger, néha 1-2 csepp jön csak ki, van, hogy éjszaka 3-4x is felkelek.
Égő érzést szoktam érezni közvezlen az ürítés végén , illetve sokszor utána is.
Mivel elég vékonytalpú, őszi bakancsba jártam hidegebb időkben, gondoltam biztos felfáztam. De már egy hónapja ez az állapot áll fent.
Mire gondoljak?
A napokban szeretnék orvoshoz menni ezzel,de érdekel ki mit mond.
Lehet, hogy még mindig fel vagyok fázva csak nem kezeltem ki jól?(tőzegáfonyatea, tőzegáfonyás cukorka, kamillás fürdő, intimmosakodó ment)
Vagy a kevés folyadékbevitel miatt lenne?
Van egy párom, nem szoktunk védekezni, mert a természetes módszerrel élünk. Valami ötlet?
Köszönöm előre is a HASZNOS gondolatokat(tehát az okoskodó,trollkodó emberek kíméljenek meg, köszi)
Mindenkepp antibiotikum kell, utana pedig vizelet tenyesztes, hogy mar nincs e baci a vizeletedben.
Sok csalanteat ès kamilla teat igyal, minimum 3litert.. savasat semmiképp. Nem szabad, hogy pangjon a húgyhólyagodban a sok baci, ezért kell sokat inni, hogy ürüljön.
Ha nem kezeled ki időben, akàr a vesédre is ràmehet...
Tőzegàfonyàt szedheted, meg azt hiszem az urzinol is recept nélküli.
Az eurofamilyben kapható ömlesztett viràgzat felfàzásra, az is hasznos.
A lényeg, hogy 3litert igyàl meg!!
Nem volt véres a vizeleted?
Ezt hívjàk nászutas betegségnek is..
Sajnos nálam is előjött jó párszor, mire rájöttünk, hogy mi okozza...
Köszi mindenki!
Nem, nem véres, akármennyire kevés vagy csíp, nem volt soha véres.
Semmiféle abnormalitás nem ütötte fel a fejét a folyással kapcsolatban, se nem színesebb, se nem több, se nem kevesebb.
A párom és én is rendesen tisztálkodunk,még arra tudok gondolni, hogy a munkahelyemen összeszedtem valamit, mert a wcbe betérve nem egyszer találtam szembe magam pisis, menstruációs wc ülőkével..
4-es vagyok,Bocsi, valóban először tenyésztés szükséges, és utána az antibiotikum. Azért írtam így, mert az orvosok először ezt csinàljàk...
De valóban fordítva kell.
Lehet hogy nem làtod véresnek a vizeletedet, de lehet van benne vér, csak nem làtod szemmel.
A sok folyadèk miatt nem èg,csíp... mert a baci nem pang a hólyagodban.. ha keveset iszol, akkor igen.
Én tényleg nem húznàm sokàig a dolgot, mert ràhúzódik a vesédre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!