Akik átestek koronavírus fertőzésen, nem tapasztaltak pl iszonyú fáradtságot, levertséget, depressziót esetleg, mikor már azt hittétek túl vagytok az egész nyavaján?
Én 2 hónapja érzem ezt.
November elsején kezdődött szeggycsont "láz vagy éggéssel".
-Anyukád kapott rendesen levegőt? Én igen.
-Romlott a memóriája? (Pl nehezen jövök rá a szavakra beszédkor olyan mintha hadarnék) nekem romlott
-Amikor fáradt random helyeken érez nyomást 1-2 másodpercig? (Fején) ezt vettem észre.
-Sokszor fáj a feje vagy lázas?
-Ha rá nehézkedik a kezére akkor gyorsabban zsibbad mint volt? > Ez még mindig meg van.
December 20-án lett negatív a Pcr tesztem. Magát a vírust könnyen átvészeltem, elment a szaglásom és az ízérzékelésem, de semmi komolyabb tünet nem volt. Néhány nappal/héttel később azt éreztem, hogy totálisan depressziós vagyok. Semmihez nincs hangulatom. A pulzusom felment 140-150-re terhelés nélkül egyik pillanatról a másikra. Alvászavarom lett, napokig semmit sem tudtam aludni. A vérnyomásom nagyon felment sokszor. Gyakran belenyilall a fejembe a fájdalom, sokszor szédülök, mintha zavart lennék. És mellé egy brutális fáradtság..
Voltam kardiológusnál. Ahogy elmondtam a panaszaim, azt, hogy covidos voltam, csak bólogatott. Naponta jönnek hozzá ugyanilyen panaszokkal fiatalok, akik átestek a covidon, de fáradékonyak, depresszív panaszuk van, alvászavaruk van. Szívultrahang nálam negatív, vérképem jó. Azt mondta a doki, néha több hónap, míg minden helyreáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!