Mitől lehet ez? Kb két hete kezdődött enyhe torok kaparással náthával. Ez három napig tartott. Többi lennt
Figyelt kérdés
Negyedik nap vérnyomás ingadozás. Szédülés. Ötödik nap idegen test érzés a torokban. Ami azóta is tart és torok égés, bal oldali torok fajdalom. Nyeléskor is érzem. Torok szárazság Néha ég a nyakamon a bőr a bal oldalon. Házi orvos megnézte a torkom azt mondta nem lát semmit. Ennyi volt a vizsgálat. Végül sav lekötőt írt mikor kérdeztem hogy ez savtól nem lehet e?2020. dec. 30. 09:08
1/7 anonim válasza:
A sav állandóan irritálhatja a torkot. Nekem is S savtól fáj a torkom. Savlekötőt kell szedni, vagy renit.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is azt szedek tegnap óta. Esomeprazol sandozt. Akkor ettől várható javulás?
2020. dec. 30. 09:14
3/7 anonim válasza:
Igen, az jó gyógyszer amit kaptál. Kb.1.hét szedés után fokozatosan fog javulni. Nekem a savtól nagyon fájt a torkom, el sem akarta hinni,hogy attól van, de a savlekötő szedése után jobb lett.
4/7 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek akkor. Én már kétségbe vagyok esve nagyon. Mert ilyen nekem még sosem volt. Olyan mintha lenne valami duzzanat vagy akármi a bal oldalon
2020. dec. 30. 10:00
5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg még annyit leírnál, hogy használtál e valamit a torok irritációra vagy az magától elmúlik?
2020. dec. 30. 10:05
6/7 anonim válasza:
Nekem állandóan fájt a torkom. Mindig, hónapokig. Többször szedtem antibiotikumot is, mire a doki rájött, hogy sok a sav. Nekem is oldalt fájt, meg úgy éreztem egy nagy csomó van belül a torkomban. De nem volt ott semmi, csak a savtól gyulladt volt mindig. Sokszor a hangom is rekedt volt. Torokszopogatós gyógyszert használtam, mézes teát, meg Reni szopogatósat.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2020. dec. 30. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!