Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Honnan fogom tudni, hogy már...

Honnan fogom tudni, hogy már nem fertőzök, ha nem fognak tesztelni a karantén végén?

Figyelt kérdés

Ma délután fogom kérni a háziorvosom, hogy oldja fel a karantént.

Viszont tesztelni nem fognak újra, mert nincs munkahelyem.

Akkor honnan fogom tudni, hogy már mehetek pl. anyukámhoz?

Valószínűleg a köhögés meg fog maradni hetekig/hónapokig. Úgy néz ki.

Miért nincs mindenkinek teszt a karantén végén??

2020. dec. 28. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt novemberben. Nincs rá kapacitás. Ha kigyógyultnak érzed magad akkor valszeg ki is gyógyultál :) Biztonság kedvéért én rokonokat nem látogattam még 1 hétig.
2020. dec. 30. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is azon a véleményen vagyok mint az első válaszoló. Tünetmentesség után még várnék pár napot. Biztos ami biztos.
2020. dec. 31. 17:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Már 20 napja vagyok fertőzött, de még nagyon köhögök.

A háziorvosom azt mondta, hogy szerinte január közepén már mehetek haza.

De ha megmarad a köhögés sokáig? Akkor meddig fertőzök?

2020. dec. 31. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudni szerintem teszt nélkül. Ismerek olyat, aki szintén köhögött. 10 napig voltak karanténba aztán jöttek mentek ugyanúgy mint egyébként tették volna . Állította, hogy ő már nem fertőz, hát nem tudom.
2021. jan. 1. 20:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy teszt nélkül is gyógyultnak nyilvánítanak minden karanténban lévőt 21 nap után.

Érdekes..

Én korántsem vagyok gyógyult.. Egyfolytában 130-135 a pulzusom, ha felállok. Ülve 95,de egész eddigi életemben ennyi volt.

Jövő héten fogok menni ekg-ra, valószínűleg ráment a szívemre :(. Így 38 évesen nem túl jó hír..

Szóval nem vagyok biztos benne, hogy nem vagyok még fertőző.

2021. jan. 1. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Remélem minél hamarabb meggyógyulsz. Kitartás. Minden jót Neked.
2021. jan. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!