Megfáztam vagy koronavírusos vagyok?
Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken a mozgóhúsbolthoz mentem ki az utcánkba, ahol várakoznom kellett kb. 10 percet és nagyon fáztam, lehetségesnek tartom, hogy ott fáztam meg, de fogalmam sincs..
Tünetek szombaton kezdődtek, eldugult az orrom és kapart a torkom keddig és ez idő alatt többször is fájt a fejem. A mai nap észrevettem, hogy elment a szaglásom, hiába szagoltam a parfümöt vagy az ecetet, semmi illatot nem érzek. És anyukámnak is ugyanez a tünetek állnak fent jelenleg.
Mivel jelenleg ünnepek vannak, most nem tudok orvoshoz menni. Mit tegyek/tegyünk?
2020. dec. 25. 20:08
11/14 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tesztem, okoskáim. :D
2020. dec. 29. 12:42
12/14 anonim válasza:
Örülök neki. Vigyázz magadra és a szeretteidre. 4-es 50 % alá pontozott válaszoló vagyok. Úgy látszik hogy én tényleg okos voltam. 😊
13/14 A kérdező kommentje:
12: Pont nem rád gondoltam, sőt, téged hasznosként jelöltelek. Volt rajtad kívül néhány emberke.
2020. dec. 29. 17:26
14/14 anonim válasza:
“ Negatív lett a tesztem”
Ha tünetmentes is vagy, akkor ok. Viszont a szomszédságban is volt negatív teszt. Aztán jöttek a tünetek. A második teszt ezután pozitív lett. De mára kiheverték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!