Ejszakai labzsibbadas mitol lehet?
Igen, összefügghetnek pszihés alapon is, a pánikroham tünetei közé tartozik a szédülés és a zsibbadás is (egyszer nekem is volt és ugyanúgy terjedt szét a lábamon, mint ahogy leírtad). Ha stresszelsz, az pont ilyen tüneteket okoz.
Sok szerencsét!:)
Örülök, hogy megnyugodtál:)
Egyébként, amikor nekem voltak ilyen jellegű panaszaim, akkor csináltattak vérvételt és MR vizsgálatot, ha szükségesnek találják, rajtad is fognak. Tehát nyugi, az első amit ki fognak zárni, az a daganat.:)
1-es voltam
Hjajj nagyon remélem. Gyerekkoromban volt egy visszatero remalmom. Boldogan szokkelve mentem a jardan majd hirtelen egy vaskaput levagtam elem ami megakadalyozott abban, hogy tovabb menjek.. Es akkor egy ferfi hang annyit mondott szigorú hangon :AGYDAGANAT!
Ezert is felek.. Meg azert vagyok stresszes mert Anyukamnak tudodaganata van es szerintem mostanra felgyulemlett a sok stressz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!