Jártatok már úgy hogy egyszerre jött a hányás-hasmenés?
Alsós korom óta egyszer kaptam csak el ilyen vírust. 5 napja dolgoztam életem legelső munkahelyén, egy hét volt karácsonyig. Mindenki azt hitte, hogy kamuzok, szerencsém volt, hogy nem rúgtak ki azonnal.
Első alkalommal bef*stam, nem számítottam rá, hogy hányás közben máshonnan is jönni fog. Utána vödörrel járkáltam a WC-re, bár egyszer sikerült lehánynom a falat is. Életem legrosszabb hete volt. Két napig még egy korty víz se maradt meg bennem, sose voltam még olyan iszonyatosan szomjas. Már azon gondolkodtam, hogy be kéne mennem az ügyeletre, de aztán jobb lett egy kicsit. Enni 3-4 nap után tudtam, először csak pár falat kekszet. Kb. szilveszter volt, mire normálisan tudtam enni.
Az a jo abban, hogy ullsz a wc-n fosashoz nekinyomsz es azzal a nyomassal jon a hanyas is, es megkonnyebbulsz.
Hanyas-fosas forever.
Régebben csak a hasmenés létezett.
1423-ban találta fel az inverz hasmenést John Bellygoing. VI.Henrik személyes közbenjárására 2 nap múlva kivégezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!