Tönkremehetett a májam?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy bármi olyan italt, akár csak 1 felest iszom ami 40 fok felett vagy 40 fok altt pár darabot és nem sörről van szó, hirtelen elkezdek izzadni, elkezd hevesen verni a szívem és a mellkasomban/hasüregemben a szegycsont környékén furcs érzés lesz urrá a testemen és elfog a rosszullét, mi lehet a bajom? Van esetleg más is aki ehez hasonlókat tapasztal? Ha sört iszom semmi bajom, abból akármennyit meg tudok inni, max becsípek ha sokat iszom belőle, de minden más felesnél ez van. 25 vagyok, fiú.2020. dec. 23. 18:31
1/5 anonim válasza:
A pia szervetlen tömény méreg . Sok mindent gátol a testben, vizet rabol oxigent vitamint von el a testből stb. Alkat kérdése kinek mikor csesz be . Ezér okádik vizeli ki az ember , ha jó lenne semmi rossz nem történne .
2/5 anonim válasza:
Velem is ez volt 4-6hét és elmúlt de azóta nem mertem inni mert lázas is voltam és a szeggycsontomnál égett. Fogalmam sincs hogy mi volt de azt tudom hogy agykárosodást szenvedtem egy kicsit.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem ment tönkre a májad, de valami biztos történt.
4/5 anonim válasza:
Én már tartós tejet nem vennék .. Többet meg pláne nem ..
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy volt már egy komoly, de simán túlélt alkoholmérgezésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!