Van itt vkinek pajzsmirigy alulmukodese? Élete végiég gyógyszert szed?
Figyelt kérdés
Most a terhességi vérvételnél derült ki. De nem tudom, akkor ez lehet már előtte is megvolt? Még nem vizsgàltak azelőtt ilyenre.
Kinél mik a tünetek? Mennyit segít a gyogyszer? Stb. :)
2020. dec. 22. 12:56
1/3 anonim válasza:
Hízás, hajhullás. És igen, nem lehet leállni a gyógyszerrel.
Nekem most rendben vannak az értékeim, a hajhullás megszűnt, viszont az anyagcserém nem olyan, mint volt. Szigorú kalóriafeficitben vagyok, mert különben nagyon gyorsan híznék.
2/3 A kérdező kommentje:
És nincs olyan h egy napot elfelejted bevenni a gyógyszert? Azért egy életen át..
2020. dec. 23. 08:40
3/3 anonim válasza:
Néha előfordul hogy elfelejtem bevenni a tabit, de ezzel nincs probléma, nem fog egyik napról a másikra problémát okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!