Át estem a korona víruson. Hol és hogyan adatok vérplazmat amivel tudok segíteni?
Figyelt kérdés
Át estem a korona víruson.
Hol és hogyan adatok vérplazmat amivel tudok segíteni?
Van valakinek tapasztalata?
Mennyit mikor hogyan?
Linket is el fogadok! K0)SZI
2020. dec. 20. 09:40
2/7 A kérdező kommentje:
#1 fel is hívtam őket..
Meg további számokat.
Nem lettem előrébb. Úgy láttam h a rendszer átjárhatatlan bonyolult.. Vidéken meg esélytelen.. Ezért tettem ki a kérdést.
2020. dec. 20. 09:55
3/7 anonim válasza:
Ugyan nem reklámozzák, de kizárólag férfiak vérplazmáját használják fel (nőknél a terhesség alatt lehet valami változás a vérben), de ezt csak az ellenanyag vizsgálat után közölték a barátnőmmel. Valami gyógyszer készítéshez használták volna a platmáját, nem a plazma terápiára, ebből nem kért.
Ő a vérellátónál kezdte a kutatást.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm én is ott kezdtem.. Mély részében laktok át országban?
2020. dec. 20. 10:19
6/7 A kérdező kommentje:
#1 és 20 percet hallottam.. Értem h Google a barátom és baromi okos vagy onnan. Még egyszer h megértésed nem internet gurukra van szükségem tapasztalat nélkül. Kösz
2020. dec. 20. 10:21
7/7 A kérdező kommentje:
Ennyi?
2020. dec. 20. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!