Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez INFLUENZA vagy inkább...

Ez INFLUENZA vagy inkább KORONAVÍRUS ?

Figyelt kérdés
Kora délután kezdődött . izomfájdalom ( nyak,derék,alkar,csukló és kissé lábszár )majd enyhe hidegrázás. Izomfájdalom azóta is fennáll. Szakmát tanulok jelenleg és csütörtökön még sokat hajolgattam valamint nyitott ablaknál dohányoztam egy szál vékony hosszúujjúban. Megfázásos tüneteim is vannak , ami lehet akar koffein érzékenység is mivel sokat kavezom és utána szoktam tüsszögni szóval ezt nem sorolnám feltétlen ide . Ugyanakkor említés szintjén mégis . Ez inkább influenza-szerűség vagy lehet simán COVID is?

2020. dec. 20. 03:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Izom ízületi fájdalom mindenképpen vírusfertőzésre utal. A hidegtől nem lesz izomfájdalmak. A hideg csak gyengíti az immunrendszert és nagyobb eséllyel dont le a vírus. Lehet sima nátha vírus is.
2020. dec. 20. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!