Bill Gates szerint a járvány második hulláma még 4-6 hónapig eltart és a java, az erősebb része csak most jön?
Mit szóltok?
Hosszabb szünet után ismét szemügyre vette a koronavírus-járvány helyzetét Bill Gates, aki már a lezárások kezdete óta figyeli a kórokozó terjedését, illetve az egészségügyre és a gazdaságra nehezedő nyomást.
A Microsoft milliárdos társalapítója ezúttal úgy vélekedett: az Egyesült Államokban sokkal rosszabb is lehetne a helyzet, de reményei szerint ez nem következik be. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy
a pandémia legrosszabb időszakát még nem kerülte el az emberiség, a következő 4-6 hónap komoly, embert próbáló időszak lesz szerinte.
A Microsoft-társalapító Gates szerint 2021 nyarán térhetünk vissza a pandémia előtti életünkhöz,
Amit eddig mondott mind bejött (mert valójában egy kutatócsoport modelljeit ismertette... nem a saját gondolatait) így tán jó lenne hallgatni rá?
Ha a következő 6 hónap lenne a legnehezebb, hogy térhetnénk vissza a normális élethez jövő nyáron?? Ami 6 hónap múlva kezdődik.
Letelik a 6 hó, és a következő napon már minden olyan, mint 2019. nyarán?
4-6 hónapot írt, nem 6-ot és maga is megírta a járvány 22-ig marad de erősen lecsengőben így 21 nyarán már kb minden mehet ahogy régen ment, noha vírus még lesz de erősen lecsengőben
szerintem totál érthető.
"mivel a sok a Föld lakossága"
így van. 7.5 milliárd és növekszik.
és mennyien haltak meg a koronába eddig?
1,5 millió
tehát 7000 és 500 millió (alsó hangon...) a népesség és meghalt ebből 1,5 millió.
hűűű. micsoda sikeres népirtás, nemde?
ezzel aztán erősen csökkent a lakosság mi?
Főleg hogy India és Kína napi szinten 3-4 millióval növeli.... napi szinten..
ember, gondolkodni tudsz?
szerintem totál érthető.
Szerintem nem. Ha feltesszük a 6 hónapot (miért ne, ő is megengedte), akkor nem lehet, hogy a legnehezebb időszak után egyből minden a régi lesz.
Ha csak a tavaszi magyar helyzetet nézed, május elejére mondják a tetőzést, és júniusban még szinte végig korlátozások voltak.
Na most egy sokkal durvább helyzetben ez még inkább elhúzódna.
" és júniusban még szinte végig korlátozások voltak."
valószínű eltérő Magyarországon élünk mert én SEMMIFÉLE KORLÁTOZÁSRA nem emlékszem júniusban.... iskolák kinyitottak (mind) ovik kinyitottak a Balatonon döglöttem a strandon 1000 emberrel... milyen korlátozás volt?
hát most ez lovaglás a szavakon.... nem nyitott ki, de aki akart bemehetett, nálunk az embererek zöme benn volt, és amúgy sincs benn ennél több, órák voltak = akkor ez miben más mint egy kinyitás? fel nem fogom.
ált iskola a szomszédban fullon 100%-on üzemelt abban a két hétben noha nem volt nyitva (ahhahahahahha.) de aki akart bemehetett.
hát akkor nyitva volt vagy nem?
ez játék a szavakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!