Covidos gyermek. Kinek milyen tünetek jelentkeztek?
Sajnos közeli kontaktban állunk covidos beteggel, sajnos lassan mindenkin végig megy a családban!
Gyermekem 14 hónapos, nem lázas, nem taknyos. Viszont látom rajta, hogy valami nem jó, keveset alszik, az ekcémás tünetei ismét erőteljesen jelentkezett, látom a tekintetén, hogy nem a legjobban van. Én pl szédülök (mint aki nagyon sok alkoholt ivott előző este) semmi más tünet nincs.
Akinek a gyermeke átesett a covidon, milyen tünetei voltak?
Mennyi idő alatt ment át rajtuk?
Köszönöm előre is.
10-es!
Miért,Te a füleden fingasz rózsaillatút?
Álszent p..a!
:-D
Így van!
Mert bár baromira unom a jópofizást,és hihetetlen,hogy még soha,de soha nem szellentette el a férje előtt magát,vagy fordítva senki!
Lehet én vagyok rosszul kódolva, de nagyon idegesítő ez az álszent duma,kábé mint az oviban !
Fúúúj,ééén,sohaaaa,dehogy!
Szerintem egy egészséges kapcsolatba igenis hogy belefér az ilyesmi!
Főleg,ha az előzményeket is elolvassa valaki!Általában arra már nem telik ki a kis okos agya!
Arról meg végképp nem tehetek,hogy a kisgyerek nem tudja még a tüneteit részletesen elmondani,csak arról lehetett rájönni hogy beteg , mert nem érezte a szagokat!
Úgyhogy ha valami nem tetszik, nyugodtan tovább lehet görgetni!
És igen,az ilyen hülye válaszok kihozzák belőlem az igénytelen választ!
Üdv!
Egy igénytelen állat diplomás anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!