Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covidos gyermek. Kinek milyen...

Covidos gyermek. Kinek milyen tünetek jelentkeztek?

Figyelt kérdés

Sajnos közeli kontaktban állunk covidos beteggel, sajnos lassan mindenkin végig megy a családban!

Gyermekem 14 hónapos, nem lázas, nem taknyos. Viszont látom rajta, hogy valami nem jó, keveset alszik, az ekcémás tünetei ismét erőteljesen jelentkezett, látom a tekintetén, hogy nem a legjobban van. Én pl szédülök (mint aki nagyon sok alkoholt ivott előző este) semmi más tünet nincs.

Akinek a gyermeke átesett a covidon, milyen tünetei voltak?

Mennyi idő alatt ment át rajtuk?

Köszönöm előre is.

2020. dec. 7. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10-es!

Miért,Te a füleden fingasz rózsaillatút?

Álszent p..a!

:-D

2021. febr. 9. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
#10: azért a te kommented is nagy igénytelenségre vall.
2021. febr. 9. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Így van!

Mert bár baromira unom a jópofizást,és hihetetlen,hogy még soha,de soha nem szellentette el a férje előtt magát,vagy fordítva senki!

Lehet én vagyok rosszul kódolva, de nagyon idegesítő ez az álszent duma,kábé mint az oviban !

Fúúúj,ééén,sohaaaa,dehogy!

Szerintem egy egészséges kapcsolatba igenis hogy belefér az ilyesmi!

Főleg,ha az előzményeket is elolvassa valaki!Általában arra már nem telik ki a kis okos agya!

Arról meg végképp nem tehetek,hogy a kisgyerek nem tudja még a tüneteit részletesen elmondani,csak arról lehetett rájönni hogy beteg , mert nem érezte a szagokat!

Úgyhogy ha valami nem tetszik, nyugodtan tovább lehet görgetni!

És igen,az ilyen hülye válaszok kihozzák belőlem az igénytelen választ!

Üdv!

Egy igénytelen állat diplomás anyuka.

2021. febr. 9. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez nem állszenteskedés! Csak ugyanaz a szint, hogy nem szrok az asztalra, nem fngok oda , ahol vannak emberek. Főleg a szerelmem, nem, soha , vèletlen? Azt hogy? Ha ennyire gyakori es ennyire nehèz visszatartani akkor baromi egèszsègtelenul ètkezel, hiàba vagy diplomàs! Szted azèrt mert van diplomàd, mindent szabad? Vagy attól leszel marha igènyes?
2021. febr. 10. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!