Seborrhea bőrbetegséget állapítottak meg de közbe még sincs olyan tünetem?
Seborrheára felírt a bőrgyógyász Elocomos hajszeszt, a panaszom annyi, hogy fél éve amióta abba hagytam a fogamzásgátlót hullik és zsírosodik nagyon durván a hajam. Viszont nem sebes, sose volt korpás, se gyullat se piros se semmi. Orvos is látta hogy semmi bőrelváltozásom sincs csak nagyon zsíros a hajam és attól is hullik. A hajszesz tájékoztatójában benne van sebes gyulladt fejbőrre... Én nem merem megvenni. Patikában is érdeklődtem de ők sem javasolják.
Szerintetek?
Próbáltál már vmi vitamint?
Az Elocom nagyon jó, ha tényleg ekcémás, vagy seborrehea-s a fejed, de amúgy a hulláson és a zsírosodáson tuti nem segít.
Próbáltál már mentes sampont?
Persze, C, Cink, Bkomplex...hadd ne soroljam :D Vérképem teljesen rendbe van, 1 hete voltam.
Nem sebes, nem korpás és gyulladás sincs, néha 1-2 pati a fejböröm van de 1db az egész fejemen. Két naponta mosom de napi szintén kellene annyira zsírosodik.
Gyógynövényes sampont használok, azt hiszem az pont mentes is.
Nagyon sok idő mire helyre áll a hormonhaztartas.
Dvitamin ,cink, szelén 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!