Hogyan érjem el hogy adjon gyógyszert?
Figyelt kérdés
Torokfájás, tüsszögés, hurutos köhögés, 38.7 fokos testhő, hidegrázás és végtagfájdalom. Hiába teszteltek, negatív, orvosom szerint akkor csak erősebb nátha. De szerintem influenza, viszont orvos nem ad gyógyszert. Megvizsgálni ugye nem vizsgált..2020. dec. 3. 06:22
1/11 anonim válasza:
Erre mégis mit szeretnél?
Recept nélkül is kapható, egy csomó minden.A gyógyszertárban tudnak ajánlani,ha magadtól nem tudsz választani.
2/11 A kérdező kommentje:
Emlékeim szerint minden influenzámra, de néha erősebb náthára is kaptam vényköteles gyógyszert. Már 6 napja rosszul vagyok, és egyre rosszabb. Iszom a neocitrant meg vettem már be vagy 30 rubophent, ettől nem gyógyulok és a tüneteket se enyhíti.
2020. dec. 3. 06:34
4/11 anonim válasza:
Antibiotikumot akkor írnak fel, ha bakteriális fertőzésed van.
Vírusosra nem.
5/11 anonim válasza:
Vitaminokkal jobban járnál.
A sok C-vitamint nem említette az orvos?
Ha bevennél belőle napi 5-10 grammot, gyorsan meggyógyulnál.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem is beszéltem antibiotikumról.
2020. dec. 3. 06:47
7/11 A kérdező kommentje:
Tavasz óta szedem a C-vitamint :/
2020. dec. 3. 06:48
8/11 anonim válasza:
Mennyi C-vitamint szedsz naponta?
9/11 A kérdező kommentje:
10mg, plusz naponta 1-2 gyümölcs
2020. dec. 3. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!