Voltam Mr vizsgálaton daganatos vagyok, szörnyű fejfájással sajnos az eredményt nem tudom mit jelent tudnátok segíteni?
Daganatos vagyok (máj,tüdő, körülötte) egy ideje szörnyű fejfájással küzdök ami egyre rosszabb, az orvosom kért egy koponya MR-t, de sajnos nem tudom mit jelent az eredmény ez lehetséges-e, hogy agy daganatom is van vagy mást betegség ?
Az eredmény az orvos véleménye :Driszkrét, aspecifikus fehérállományi gócok láthatók. Klinikai jelentősségük kérdéses. A cerebellum jelzetten atrophiás.A bal sinus maxillarisban markáns nyálkahártya megvastagodás.
Aspecifikus fehérállomány góc : Agyi patológiai eltérés, melyet különböző betegségek okozhatnak.
Ezért említették meg, hogy a "klinikai jelentőségük kérdéses", egyenlőre nem bizonyított a betegségedhez kapcsolódő rákos eredet.
Atrophias cerebellum: Kisagyi idegsejtek pusztulása, az életkor előrehaladtával megtörténő folyamat.
Bal sinus maxillaris nyálkahártya megvadtagodás: A baloldali arcüreged nyálkahártyájának megvadtagodása fertőzéses gyulladás, daganat, vagy idegentest jelenléte miatt is kialakulhat.
Tehát igazoltak 1-2 elváltozást, de az ok kiderítése, a diagnózis felállítása orvosi feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!